Avoimet pestit

Ryskeellä pestit jaetaan osa-alueiden johtajiin, päälliköihin, mestareihin sekä tekijöihin.  Jokaisella pestiläisellä on tärkeä rooli leirin onnistumisessa, oli pestisi mikä tahansa. Pestissä toimimisessa tärkeää on oma kiinnostus ja pestissä asioita opitaan partiolle tyypillisesti tekemällä.  Tavoitteena on, että jokainen pääsee oppimaan ja kokemaan uusia asioita pestissä toimiessaan.

Ryske’19 leirillä vaeltajat ja aikuiset toimivat täysi-aikaisessa pestissä ja osallistuvat vapaa-ajalla aikuisille järjestettäviin vapaaehtoisiin ohjelmiin.

Samoajat ovat leirillä puolet ajasta valitsemassaan tekijätason  pestissä.

Tältä silvulta voit seurata avoimia pestejä.

Päällikköpestit

Päälliköksi voivat hakea vaeltajat ja aikuiset.  Päällikköpestit alkavat heti sopivan tekijän siihen löydyttyä.  Pestiin kuuluu leirin suunnittelua ja oman tiimin johtamista osa-alueen mestareiden kanssa. Pesti kestää leiriin asti ja koko leirin ajan.

Muutamia päällikköpestejä on vielä auki.  Tutustu ja hae itseäsi kiinnostavaan pestiin.  Lisätietoja voit kysyä pestin osa-alueen johtajalta.  Avoimiin päällikköpesteihin pääset tästä.

Mestaripestit

Mestareiksi voivat hakea vaeltajat ja aikuiset.  

Poikkeuksena on yhteisohjelmien esiintyjät, jotka voivat olla samoajia.  Mikäli samoaja tulee valituksi esiintyjäksi, emme voi taata, että hän pääsee osallistumaan ikäkauden mukaisiin ohjelmiin.  

Pestit alkavat ennen leiriä suunnittelulla ja jatkuvat koko leirin ajan.  Mestaritason pestejä haetaan lomaakkeen kautta.  Lähetetty lomake menee osa-alueen johtajille, jotka ottavat hakijaan yhteyttä. 

Avoimiin mestaripesteihin pääset tästä.

Samoajien pestit

Samoajat kertovat ilmoittautumisen yhteydessä kiinnostuksensa osa-alueeseen, jossa haluavat suorittaa pestinsä.  

Pestipäällikkö

Sarita Kuusisto
sarita.kuusisto@partio.fi
0442094066