Ohjelma

Osa-alue: Ohjelma
Taso: Mestari  

Yhteisohjelmien Musiikkimestari

Hae yhteisohjelmien musiikkimestariksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Musiikkimestari on yhdessä yhteisohjelmapäälliköiden kanssa eturivissä luomassa Ryskeen suuriin ohjelmiin asiaan kuuluvaa volyymiä.  Ryskeellä äänet ovat isona osana leiriä, joten myös musiikin tulee sykähdyttää ja olla monipuolista.  Musiikkimestarin pestiin kuuluu bändin kokoaminen, sen johtaminen alusta loppuun saakka, sekä bändin harjoitusten koordinoiminen. Lisäksi Musiikkimestarin tehtävänä on leirilaulun laatiminen, yhdessä yhteisohjelmapäälliköiden kanssa.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Musiikkimestarilta vaaditaan tehtävässään laaja-alaista musiikillista osaamista, esimerkiksi kykyä sovittaa esitettävät kappaleet olosuhteisiin sopiviksi.  Pestissä tarvitaan organisointitaitoja, sekä innostusta luoda Ryskeelle vaikuttavia musiikkielämyksiä.  Kokemus vastaavanlaisista toimista katsotaan eduksi, mutta musiikillinen palo on suurempi valintakriteeri.
Pestiin hakeminen
Hae mukaan täyttämällä hakulomake ja lähetä sen lisäksi vapaamuotoinen videohakemus yhteisohjelmapäälliköille sähköpostitse.  Emme arvostele videon laatua, kunhan kuvasta ja äänestä saa selvää. (Jopa iso herra Benedict Cumberbatch on valittu rooliin kännykkäkameralla kuvatulla videolla :)).
Lisätiedot
Leirin yhteisohjelmapäälliköt Viivi Keinänen,  viivi.keinanen@partio.fi, 050 4383818 ja
Matias Korhonen,  
matias.korhonen@partio.fi, 044 3330601  

Yhteisohjelmien Tekniikkamestari

Hae yhteisohjelmien tekniikkamestariksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Tekniikkamestarin tehtävänä on saada yhteisohjelmat kuulumaan ja näkymään koko yleisölle. Tekniikkamestari huolehtii, että kaikki vuorosanat ja laulujen säkeet kuuluvat aina takariviin saakka.  Hän on myös luomassa tunnelmaa lavalle videon, valojen ja efektien avulla.  Tekniikkamestarin pestiin kuuluu yhteisohjelmien tekniikasta vastaaminen.  Tärkein tehtävä on ohjelmien miksaus.  Pestiin kuuluu myös tekniikka-apulaisten pestaaminen yhdessä yhteisohjelmapäälliköiden kanssa, jotta yhteisohjelmatekniikka pyörii Ryskeellä esimerkiksi valomiehen avulla sulavasti.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Tekniikkamestarilta vaaditaan tehtävässään laaja-alaista osaamista live-esitysten tekniikasta, erityisesti hyviä miksaustaitoja.  Lisäksi pestissä tarvitaan organisointitaitoja, sekä innostusta luoda Ryskeelle vaikuttavia yhteisohjelmaelämyksiä.  Pesti edellyttää aiempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä.
Pestiin hakeminen
Hae mukaan täyttämällä hakulomake ja lähetä sen lisäksi vapaamuotoinen videohakemus yhteisohjelmapäälliköille sähköpostitse. Emme arvostele videon laatua, kunhan kuvasta ja äänestä saa selvää. (Jopa iso herra Benedict Cumberbatch on valittu rooliin kännykkäkameralla kuvatulla videolla :)).
Lisätiedot
Leirin yhteisohjelmapäälliköt Viivi Keinänen,  viivi.keinanen@partio.fi, 050 4383818 ja
Matias Korhonen,  
matias.korhonen@partio.fi, 044 3330601  

Yhteisohjelmien Esiintyjä (3 kpl), kolme esiintyjää on jo pestattu!

Hae yhteishojelmien esiintyjäksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Esiintyjän pesti on yksi leirin näkyvimmistä.  Leirillä järjestetään kolme suurta yhteisohjelmaa, joissa näytellään, lauletaan ja tanssitaan.  Lyhyesti sanottuna esiintyjän tärkein tehtävä on herättää leirin tarina eloon ja luoda yleisölle elämyksiä.  Esiintyjät ovat osana yhteisohjelmatiimiä suuressa roolissa leirin yhteishengen luomisessa.  Esiintyjän on otettava vastuuta “oman tonttinsa hoitamisesta”, eli innostuneen ja aktiivisen läsnäolon lisäksi myös harjoiteltava tunnollisesti omat vuorosanat ja muut osuudet esityksistä, sekä otettava osaa ennen leiriä järjestettäviin kokoontumisiin.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Haemme pestiin esiintyviä persoonia.  Aiempi esiintymiskokemus katsotaan suureksi eduksi hakuvaiheessa, mutta se ei ole välttämätöntä.  Myös laulu-, tanssi- ja sirkustaidot ovat plussaa. Taito replikoida sujuvasti on välttämättömyys.  Tärkeintä on uskallus heittäytyä rooliin kuin rooliin ja rohkeus esiintyä suuren yleisön edessä.
Pestiin hakeminen
Hae mukaan täyttämällä hakulomake ja lähetä sen lisäksi vapaamuotoinen videohakemus yhteisohjelmapäälliköille sähköpostitse.  Emme arvostele videon laatua, kunhan kuvasta ja äänestä saa selvää. (Jopa iso herra Benedict Cumberbatch on valittu rooliin kännykkäkameralla kuvatulla videolla :)).

Pestiin voivat hakea myös samoajaikäiset, mutta esiintyjiksi valituille emme voi taata mahdollisuutta osallistua päiväohjelmiin.

Lisätiedot
Leirin yhteisohjelmapäälliköt Viivi Keinänen,  viivi.keinanen@partio.fi, 050 4383818 ja
Matias Korhonen, matias.korhonen@partio.fi, 044 3330601

Vesilaaksomestari (1 kpl), toinen mestari on jo pestattu

Hae vesilaaksomestariksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Ryskeelle järjestetään vesilaakso ja tätä johtava päällikkö tulee tarvitsemaan apua.  Laaksossa pyritään tarjoamaan leiriläisille hauskaa ja turvallista ohjelmaa kosteassa elementissä.  Etsinnässä olisi kaksi vesilaaksomestaria, joista toinen olisi sudenpentu-seikkailijaohjelmalle ja toinen tarpoja-samoajaohjelmalle.  Mestareiden tehtävänä on vastata oman osa-alueensa ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä vesilaaksopäällikön kanssa ja siten varmistaa leiriläisille onnistunut leirikokemus.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Kokemus ohjelmien (erityisesti vesi-) järjestämisestä olisi suotavaa.  Lisäksi odotamme hakijalta organisointikykyä ja yhteistyötaitoja.  Tärkeintä on kuitenkin oma innostus pestiin ja oman tiimin osana toimimiseen.
Lisätiedot
Leirin ohjelmajohtajat Markus Laitinen,  
markus.laitinen@partio.fi ja
Noora Piironen,  
noora.piironen@partio.fi, 040 530 4989  

Yhteiskuntalaaksomestari (1 kpl), toinen mestari on jo pestattu!

Hae yhteiskuntalaaksomestariksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Ryskeelle järjestetään yhteiskuntalaakso ja tätä johtava päällikkö tulee tarvitsemaan apua.  Laakson tarkoituksena on tutustuttaa leiriläiset nyky-yhteiskuntaan hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.  Etsinnässä olisi kaksi mestaria, joista toinen olisi sudenpentu-seikkailijaohjelmalle ja toinen tarpoja-samoajaohjelmalle.  Mestareiden tehtävänä on vastata oman osa-alueensa ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä yhteiskuntalaaksopäällikön kanssa ja siten varmistaa leiriläisille onnistunut leirikokemus.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Kokemus ohjelmien järjestämisestä olisi suotavaa, mutta ei pakollista.  Lisäksi odotamme hakijalta organisointikykyä ja yhteistyötaitoja.  Tärkeintä on kuitenkin oma innostus pestiin ja oman tiimin osana toimimiseen.
Lisätiedot
Leirin ohjelmajohtajat Markus Laitinen,  markus.laitinen@partio.fi ja
Noora Piironen,  noora.piironen@partio.fi, 040 530 4989

Haikkimestari (1 kpl), toinen mestari on jo pestattu!

Hae haikkimestariksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Haikkimestareiden tehtävänä on järjestää haikkipäällikön kanssa ja tukemana Ryskeen haikki tarpojaikäisille leiriläisille.  Toinen mestari vastaa haikin huollosta, joka sisältää mm. logistiikan ja muonituksen suunnittelua ja järjestämistä leirillä. Toinen haikkimestareista vastaa unohtumattoman ohjelman suunnittelusta sekä sen toteutuksesta yhdessä tiiminsä kanssa.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Pestiin hakijalla olisi hyvä olla kokemusta ohjelmien järjestämisestä, joko partiossa tai muualla. Erityisesti haemme kokemusta liittyen partiotaitokisoihin.  Lisäksi odotamme hakijalta organisointikykyä ja yhteistyötaitoja.  Tärkeintä on kuitenkin oma innostus pestiin ja oman tiimin johtamiseen.
Lisätiedot
Leirin ohjelmajohtajat Markus Laitinen,  markus.laitinen@partio.fi ja
Noora Piironen,  
noora.piironen@partio.fi, 040 530 4989 

Ohjelmaseppo

Hae ohjelmasepoksi tästä
Pestin kesto
marraskuu 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Ohjelmasepon tehtäviin kuuluu hengellisen ohjelman suunnittelu ja tarjoaminen leiriläisille ja johtajille. Ryskeen hengellinen ohjelma toteutetaan osana leirin vapaa-aikaa täyttäviä PopUp-ohjelmia, jotka sijoittuvat eri puolille leirialuetta. PopUp-ohjelmat ovat perinteisiä ohjelmalaaksoja vapaamuotoisempia pikkuohjelmia, joihin kaikki leiriläiset pääsevät osallistumaan. Hengellinen ohjelma saa oman PopUp-pisteensä, jonka sisältönä voivat toimia esimerkiksi hiljentymisen polku, matalan kynnykset hartaustilaisuudet tai mikä tahansa muu, mitä ohjelmaseppo yhdessä muun hengellisyystiimin kanssa keksii.
Pestissä vaadittavat tiedot ja kokemus
Alaleirisepoksi voi hakea kuka tahansa aiheesta kiinnostunut henkilö: seurakunnan työntekijä, alan opiskelija tai kuka vain muu. Sepolta toivotaan ymmärrystä leirielämää ja sitä viettäviä ihmisiä kohtaan, sekä joustoa muuttuvissa tilanteissa ja kykyä kuunnella leiriläisten tarpeita. Kokemus tapahtumien järjestämisestä (joko partiossa tai muualla), yhteistyötaidot ja organisointikyky ovat isoja vahvuuksia.
Lisätietoja pestistä
Tiitus Lahti, tiitus.lahti@evl.fi, 0404888675 ja
ohjelmajohtaja Noora Piironen, noora.piironen@partio.fi, 0405304989

PopUp-ohjelmien mestari  on jo pestattu

Aatemestari on jo pestattu

Samoajaohjelman mestari on jo pestattu

Johtajaohjelmien mestari on jo pestattu

Vesilaakson turvamestari on jo pestattu

Kädentaitolaaksomestarit ovat jo pestattu