Ohjelma

Osa-alue: Ohjelma
Taso: Mestari  

Yhteisohjelmien Bändin soittaja/Bändi

Pestin kesto
Kevät 2019 – syksy 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Ryskeellä musiikki on isossa osassa yhteisohjelmia.  Etsimme tällä hetkellä bändiin soittajia tai kokonaan jo valmista kokoonpanoa, jotka voivat herättää tarinan eloon musiikin voimin!

Bändin jäsenten tehtävänä on harjoitella leirillä soitettavat biisit esityskuntoon, sekä tietenkin esittää ne leirillä noin 2000 leiriläisen edessä!  Bändin jäsenet yhdessä musiikkimestarin kanssa sovittavat biisit ohjelmaan ja juoneen sopiviksi.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Bändin jäseniltä vaaditaan jonkin instrumentin soittotaitoa sekä kykyä soittaa yhdessä koko bändin kanssa. Haemme alustavasti kokoonpanoon kosketinsoittajaa, kitaristia (mahdollisesti kaksi), basistia sekä rumpalia. Myös jos satut soittamaan puhallin- tai jousisoittimia tai muita eriskummallisimpia soittimia, olet myös tervetullut kokoonpanoon mukaan! Laulutaito ei ole välttämätön, mutta se on plussaa.
Pestiin hakeminen
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi videoformaatissa ja liitä mukaan kirjallisesti perustiedot itsestäsi. Kertokaa videolla, mitä instrumenttia soitatte sekä pieni musiikkinäyte ei ole pahitteeksi. Jos haette bändinä, lähettäkää yhteinen hakemus. Emme arvostele videon laatua, kunhan kuvasta ja äänestä saa selvää. (Jopa iso herra Benedict Cumberbatch on valittu rooliin kännykkäkameralla kuvatulla videolla :)).   Pesti täytetään heti sopivien henkilöiden/bändin löydyttyä.

Pestiin voivat hakea myös samoajaikäiset, mutta soittajiksi valituille emme voi taata mahdollisuutta osallistua päiväohjelmiin missään määrin.

Lisätiedot
Leirin yhteisohjelmapäälliköt Viivi Keinänen, viivi.keinanen@partio.fi, 050 4383818 ja Matias Korhonen, matias.korhonen@partio.fi, 044 3330601  

Yhteisohjelmien Tekniikkamestari

Hae yhteisohjelmien tekniikkamestariksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Tekniikkamestarin tehtävänä on saada yhteisohjelmat kuulumaan ja näkymään koko yleisölle. Tekniikkamestari huolehtii, että kaikki vuorosanat ja laulujen säkeet kuuluvat aina takariviin saakka.  Hän on myös luomassa tunnelmaa lavalle valojen ja efektien avulla.  Tekniikkamestarin pestiin kuuluu yhteisohjelmien tekniikasta vastaaminen.  Tärkein tehtävä on ohjelmien miksaus.  Pestiin kuuluu myös tekniikka-apulaisten pestaaminen yhdessä yhteisohjelmapäälliköiden kanssa, jotta yhteisohjelmatekniikka pyörii Ryskeellä esimerkiksi valomiehen avulla sulavasti.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Tekniikkamestarilta vaaditaan tehtävässään laaja-alaista osaamista live-esitysten tekniikasta, erityisesti hyviä miksaustaitoja.  Lisäksi pestissä tarvitaan organisointitaitoja, sekä innostusta luoda Ryskeelle vaikuttavia yhteisohjelmaelämyksiä.  Pesti edellyttää aiempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä.
Pestiin hakeminen
Hae mukaan täyttämällä hakulomake ja lähetä sen lisäksi vapaamuotoinen videohakemus yhteisohjelmapäälliköille sähköpostitse. Emme arvostele videon laatua, kunhan kuvasta ja äänestä saa selvää. (Jopa iso herra Benedict Cumberbatch on valittu rooliin kännykkäkameralla kuvatulla videolla :)).
Lisätiedot
Leirin yhteisohjelmapäälliköt Viivi Keinänen,  viivi.keinanen@partio.fi, 050 4383818 ja
Matias Korhonen,  
matias.korhonen@partio.fi, 044 3330601  

Yhteisohjelmien Esiintyjä 2 kpl

Hae yhteishojelmien esiintyjäksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Esiintyjän pesti on yksi leirin näkyvimmistä.  Leirillä järjestetään kolme suurta yhteisohjelmaa, joissa näytellään, lauletaan ja tanssitaan.  Lyhyesti sanottuna esiintyjän tärkein tehtävä on herättää leirin tarina eloon ja luoda yleisölle elämyksiä.  Esiintyjät ovat osana yhteisohjelmatiimiä suuressa roolissa leirin yhteishengen luomisessa.  Esiintyjän on otettava vastuuta “oman tonttinsa hoitamisesta”, eli innostuneen ja aktiivisen läsnäolon lisäksi myös harjoiteltava tunnollisesti omat vuorosanat ja muut osuudet esityksistä, sekä otettava osaa ennen leiriä järjestettäviin kokoontumisiin.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Haemme pestiin esiintyviä persoonia.  Aiempi esiintymiskokemus katsotaan suureksi eduksi hakuvaiheessa, mutta se ei ole välttämätöntä.  Myös laulu-, tanssi- ja sirkustaidot ovat plussaa. Taito replikoida sujuvasti on välttämättömyys.  Tärkeintä on uskallus heittäytyä rooliin kuin rooliin ja rohkeus esiintyä suuren yleisön edessä.
Pestiin hakeminen
Hae mukaan täyttämällä hakulomake ja lähetä sen lisäksi vapaamuotoinen videohakemus yhteisohjelmapäälliköille sähköpostitse.  Emme arvostele videon laatua, kunhan kuvasta ja äänestä saa selvää. (Jopa iso herra Benedict Cumberbatch on valittu rooliin kännykkäkameralla kuvatulla videolla :)).

Pestiin voivat hakea myös samoajaikäiset, mutta esiintyjiksi valituille emme voi taata mahdollisuutta osallistua päiväohjelmiin.

Lisätiedot
Leirin yhteisohjelmapäälliköt Viivi Keinänen,  viivi.keinanen@partio.fi, 050 4383818 ja
Matias Korhonen, matias.korhonen@partio.fi, 044 3330601

Yhteiskuntalaaksomestari 

Hae yhteiskuntalaaksomestariksi tästä
Pestin kesto
Syksy 2018 – elokuu 2019
Vastuualueet ja tehtävät
Ryskeelle järjestetään yhteiskuntalaakso ja tätä johtava päällikkö tulee tarvitsemaan apua.  Laakson tarkoituksena on tutustuttaa leiriläiset nyky-yhteiskuntaan hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.  Etsinnässä olisi kaksi mestaria, joista toinen olisi sudenpentu-seikkailijaohjelmalle ja toinen tarpoja-samoajaohjelmalle.  Mestareiden tehtävänä on vastata oman osa-alueensa ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä yhteiskuntalaaksopäällikön kanssa ja siten varmistaa leiriläisille onnistunut leirikokemus.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Kokemus ohjelmien järjestämisestä olisi suotavaa, mutta ei pakollista.  Lisäksi odotamme hakijalta organisointikykyä ja yhteistyötaitoja.  Tärkeintä on kuitenkin oma innostus pestiin ja oman tiimin osana toimimiseen.
Lisätiedot
Leirin ohjelmajohtajat Markus Laitinen,  markus.laitinen@partio.fi ja
Noora Piironen,  noora.piironen@partio.fi, 040 530 4989