Päällikköpestit

Haemme infra- , hankinta- ja viestintäpäällikköä täydentämään palvelun, resurssin ja viestinnän osa-alueita.

Mikäli kiinnostuit päällikköpestistä, ota rohkeasti yhteyttä osa-alueen johtajaan ja kysy lisää!  Pestiä ei tehdä yksin, vaan tukenasi ovat osa-alueen johtajat, leirin muu staabi leirinjohtajia myöten, sekä pestaamasi tiimi.

Infrapäällikkö

Osa-alue Palvelu
Taso Päällikkö 

Pestin kesto 
Kevät 2018 – syksy
Vastuualue ja tehtävät 
Infrapäällikkö vastaa leirin pohjasta, eli sähköstä, vedestä, tietoliikenteestä ja muista leirin perustarpeista. Infrapäällikkö toimii yhteistyössä muiden palvelupäälliköiden kanssa. 
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus 
Infrapäällikön on hyvä tietää ennakkoon leiri-infrastruktuurin rakenteesta ja suunnittelusta, ja se sopii parhaiten kokeneelle henkilölle, mutta hyvällä johtamisotteella ja halulla oppia pääsee pitkälle. Pesti on suunnittelu- ja henkilöjohtamispainotteinen, ja pestiin hakevalta toivotaan kokemusta kummastakin. Palvelujohtajat ja mentori tukevat pestissä, ja henkilökohtaista tukea on aina saatavilla.
Pestiin hakeminen / Lisätiedot 
Leirin palvelujohtajat
Lasse Kettunen,  lasse.kettunen@partio.fi ja
Jonni Nykänen,  jonni.nykänen@partio.fi 

Hankintapäällikkö 

Osa-alue Resurssi
Taso Päällikkö 

Pestin kesto
Kevät 2018 – syksy 2019
Vastuualue ja tehtävät
Hankintapäällikkö vastaa leirin hankinnoista ja toimittajien kilpailuttamisesta yhdessä resurssijohtajan ja kumppanuuspäällikön kanssa. Hankintapäällikkö pyrkii toteuttamaan leirintekijöiden toiveet hankkimalla sopivat tarvikkeet kustannustehokkaasti. Hankintapäällikkö suunnittelee ja järjestelee toimituksia ja vastaanottoja yhdessä leirin logistiikkavastaavien kanssa. Leirin aikana hankintapäällikön tehtäviin kuuluu yhdessä muiden päälliköiden kanssa vastata leiriin saapuvan tavaraliikenteen vastaanotosta, tarkistuksesta, reklamaatioista ja kuormakirjojen käsittelystä. Hankintavastaava työskentelee yhdessä leirin logistiikan kanssa varmistaen, että jokainen leirille tuotteita tai palveluita tilannut saa ne ajallaan ja oikeaan paikkaan.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus 
Tehtävä vaatii jämäkkää otetta, loogista ajattelua, asiakaspalvelutaitoja ja mielellään aiempaa toimimista ja osaamista hankinnan ja yritysyhteistyön parissa. Ota yhteyttä, mikäli vastuu ja nopean sekä tarkan toiminnan tehtävät kiinnostavat. Tukenasi toimii resussijohtaja.
Pestin hakeminen / Lisätiedot
Leirin resurssijohtaja

Matti Metso,  matti.metso@partio.fi 

Mediapäällikkö

Osa-alue Viestintä ja markkinointi
Taso Päällikkö

Pestin kesto 
Tammikuu 2019 – syksy 2019.
Vastuualue ja tehtävät 
Haemme mediapäällikköä vastaamaan Ryskeen ulkoisesta viestinnästä, mihin kuuluvat leirin nettisivut sekä sosiaalisen median kanavat facebook ja instagram.  Päällikön tehtävänä on suunnitella leirin sosiaalisen median markkinointi ja näkyvyys ja toteuttaa se yhdessä mestarin kanssa.  Lisäksi päällikön tulee koordinoida leirin nettisivujen sisältöä ja päivittämistä yhdessä nettisivumestarin kanssa.
Pestissä tarvittavat tiedot ja kokemus
Toivomme kokemusta viestinnän toteuttamisesta sekä näkemystä siitä, miten Ryske näkyy ja kuuluu internetissä.  Pesti on suunnittelu- ja henkilöjohtamispainotteinen, joten odotamme oma-aloitteisuutta, kykyä seurata aktiivisesti mestareiden tekemisiä ja ideoida Ryskeelle mahtava somenäkyvyys!

Päällikölle on jo pestattu kaksi mestaria: toinen some- ja toinen nettisivupuolelle.  Lisäksi tukenasi ovat viestintä- ja markkinointijohtajat, joista toinen nimetään sinulle ”omaksi lähitueksesi”.  Aiempia saavutuksiasi ja meriittejäsi enemmän arvostamme asennettasi ja näkemystä Ryskeen ulkoiseen viestintään.
Pestiin hakeminen / Lisätiedot 
Viestintä ja markkinointijohtajat
Anni Rissanen, anni.rissanen@partio.fi
Noora Rautio, noora.rautio@partio.fi