Huoltajalle

Tältä sivulta huoltajat löytävät kaiken tarvittavan tiedon leiriä varten.

Vierailu leirillä

Vierailupäivänä ystävien, sukulaisten ja kotiväen on mahdollista tulla katsomaan ja kokemaan, millaista leirielämä Ryskeellä on. Vierailupäivä on lauantaina 27.7. Ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin.

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa leirille päiväleiripassi, jolla pääset osallistumaan leirin arkeen ja leirin tekemiseen yhden päivän ajan. Päiväleiripassin hinta on 30€ /vrk. Ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin.

Leirialueelta poistuminen ja saapuminen tapahtuu vain leiritoimiston ja -portin kautta.  Alle 18-vuotiaat eivät voi poistua leirialueelta ilman huoltajan lupaa.  Leirialueelta poistuminen ja sinne saapuminen kesken leirin on sallittua vain erittäin painavista syistä, paitsi vierailupäivänä.

Omalla autolla ei pääse leirialueelle, vaan autot tulee jättää kauemmas parkkiin.  Tästä tulee tarkempaa tietoa vierailupäiväohjeitten yhteydessä.  Autolla kulkua leirialueelle rajataan turvallisuussyistä.

Yhteydenotto leirille

Leirillä puhelinta ei suositella pitämään mukana päivän ohjelmissa, joten yhteydenpito leiriläisiin ei välttämättä onnistu reaaliajassa. Leirin tunnelmaa ja etenemistä on mahdollista seurata leirin somekanavien kautta ja nettisivulta, joita päivitetään myös leirin aikana aktiivisesti.

Hätätilanteen sattuessa leirille on mahdollista soittaa numeroon, jota kautta välitetään henkilölle soittopyyntö.

Ennen leiriä leiriin liittyvissä asiossa voi olla yhteydessä osoitteen ryske19@partio.fi kautta. Ennen viestin laittoa muista tarkistaa viestinlähettämisohjeet!

Leirille on mahdollista lähettää postia. 

Leirilippukunnan ja alaleirin tiedot on syytä katsoa huolella jo etukäteen, jotta posti löytää varmasti perille. On huomioitava, että posti kulkee vain arkipäivisin.

Tarkat postinlähettämisohjeet tulevat tälle sivulle.

Rahat ja maksuvälineet

Leirillä on pieniä kioskeja ja kauppoja, joista on mahdollista ostaa pientä syötävää ja leirituotteita. Näitä varten on hyvä varata mukaan pientä taskurahaa. Emme suosittele ottamaan mukaan suuria seteleitä, sillä vaihtorahaa leirillä on rajoitetusti. Leirillä ei voi myöskään nostaa rahaa. Myös pankkikortit ja yleisimmät luottokortit käyvät useimmissa pisteissä. Ryskeen valuutta on euro.

Leirimateriaali

Julkaisemme kaiken leiriläisille ja vanhemmille lähetetyn  materiaalin myös nettisivuillamme.  Löydät vanhemmille suunnatun materiaalin tältä sivutta sen ilmestyttyä.