Lippukunnalle

Tälle sivulle päivitetään lippukuntia koskevat  tiedot. Tulet löytämään täältä mm. Rusahdukset. ennakkomateriaalit ja ennakkotehtävät.

Savukamupörssi

Ensimmäistä kertaa meillä on leirillä käytössä savukamupörssi. Haluamme kannustaa lippukuntia tutustumaan uusiin lippukuntiin leirillä.  Savukamupörssiin voivat ilmoittautua mukaan lippukunnat, jotka haluavat majoittua Ryskeellä uusien partioystävien kanssa. Savukamupörssin tarkka muoto on tässä vaiheessa vielä avoin, mutta ajatuksena on, että savukamupörssissä lippukunnat laativat itsestään kuvauksen, jonka perusteella jokin toinen lippukunta voi innostua yhteisestä savukumppanuudesta ja ottaa yhteyttä.

Ennakkotehtävät

Ennakkotehtävät ovat lippukuntiin tulevia, esimerkiksi koloillassa toteutettavia ohjelmanumeroita. Ennakkotehtävät eivät vaadi suurta ennakkovalmistelua sen pitäjältä ja ovat helppoja toteuttaa.  Ennakkotehtävä julkaistaan kerran kuussa tammikuusta alkaen. Tehtävät lähetetään Ryskääjälle ja julkaistaan myös nettisivuilla. Tehtävät toimivat erinomaisena leirifiiliksen nostattajana!