Materiaalipankki

Tälle sivulle julkaistaan kaikki materiaali,  jota lippukunta pystyy käyttämään leiristä tiedottamisessa ja markkinoinnissa partiolaisile ja heidän vanhemmilleeen.

Tiedosto aukeaa uuteen välilehteen pdf-muodossa klikkaamalla tiedoston nimeä.

Lippukuntien materiaali

Saapumisohje 

Saapumisaikataulu keskiviikkona 24.7.

Saapumisaikataulu lauantaina 27.7.

Lähtöaikataulu keskiviikkona 31.7.

Leirikirje

Ilmoittautumis- ja perumisehdot

Ilmoittautumis- ja perumisehdoista löytyy viralliset ehdot ilmoittautumiseen ja perumiseen liittyen.

Leirin logo 

Tätä lippukunta voi käyttää omissa mainosmateriaaleissaan  ja muuten markkinoidessaan leiriä. Saat kuvan käyttöösi tallentamalla sen omalle tietokoneellesi.

 

 

 

 

 

Rusahdukset ja ennakkotehtävät kootaan omille sivuilleen aina niiden ilmestyttyä.

Ryskeen markkinointikirje huoltajille 

(päivitetty 21.1.2019) 
Markkinointikirjeeseen on koottu lyhyesti leiriin liittyvät faktat ja päivämäärät. Sen avulla on helppo lähteä mainostamaan leiriä vanhemmille lippukunnassa. 

Diashow vanhempainiltaan 

(ladattava powerpoint-esitys)
Diaesitys on ensisijaisesti tarkoitettu partiolaisten läheisille ja huoltajille tietopaketiksi Ryskeestä.  Esitykseen on koottu selkeästi Ryskeen perustiedot sekä erityisesti vanhempia ja huoltajia kiinnostavia asioita.

Linkki latautuu tietokoneelle klikkaamalla.  Diaesitykseen on koottu muistiinpanot valmiiksi, jolloin esittäjän ei tarvitse miettiä mitä dian kohdalla kannattaa mainita, vaan valmis puheosuus on luettavissa muistiinpanoista.

Esittäjänäkymän, eli näkymän jossa esittäjä näkee muistiinpanot mutta katsojat eivät, saa näkymään, kun laittaa diaesityksen päälle ja klikkaa hiiren oikealla näppäimellä esityksen päätä ja valitsee ”näytä esittäjänäkymä”.

Kv-materiaali

International package for international groups

Kv-vieraille tarkoitettu englanninkielinen leirikirje.  Kirje on lähetetty osallistujille sähköpostitse ja se löytyy englanninkielisin saatesanoin myös In English -osiosta.

International participants invited to join Ryske

Oheinen kutsu on tarkoitettu helpottamaan kansainvälisen ystävälippukunnan tai – ryhmän kutsumista Ryskeelle.  Kutsun voi jakaa esimerkiksi sähköpostin tai facebookin välityksellä.