Materiaalipankki

Tälle sivulle julkaistaan kaikki materiaali,  jota lippukunta pystyy käyttämään leiristä tiedottamisessa ja markkinoinnissa partiolaisile ja heidän vanhemmilleeen.

Tiedosto aukeaa uuteen välilehteen pdf-muodossa klikkaamalla tiedoston nimeä.

Lippukuntien materiaali

Leirin markkinointikirje huoltajille
Markkinointikirjeestä puuttu leirin osallistumismaksut, koska ne vahvistetaan piirin syyskokouksen yhteydessä.  Leirin hinnat löytyvät leiriläiselle -yläotsikon alta.

Diashow vanhempainiltaan
Diaesitys on ensisijaisesti tarkoitettu partiolaisten läheisille ja huoltajille tietopaketiksi Ryskeestä.  Esitykseen on koottu selkeästi Ryskeen perustiedot sekä erityisesti vanhempia ja huoltajia kiinnostavia asioita.

Linkki latautuu tietokoneelle klikkaamalla.  Diaesitykseen on koottu muistiinpanot valmiiksi, jolloin esittäjän ei tarvitse miettiä mitä dian kohdalla kannattaa mainita, vaan valmis puheosuus on luettavissa muistiinpanoista.

Esittäjänäkymän, eli näkymän jossa esittäjä näkee muistiinpanot mutta katsojat eivät, saa näkymään, kun laittaa diaesityksen päälle ja klikkaa hiiren oikealla näppäimellä esityksen päätä ja valitsee ”näytä esittäjänäkymä”.

Kv-materiaali

International participants invited to join Ryske
Oheinen kutsu on tarkoitettu helpottamaan kansainvälisen ystävälippukunnan tai – ryhmän kutsumista Ryskeelle.  Kutsun voi jakaa esimerkiksi sähköpostin tai facebookin välityksellä.