Ryskääjä

Ryskääjät toimivat leirin yhteyshenkilöinä lippukunnissa. Ryskääjän tärkein tehtävä on tiedottaa leiriin liittyviä asioita kaikille oman lippukunnan jäsenille. Ryskääjä huolehtii lippukunnan savunmuodostuksesta ja ilmoittaa lippukunnan savukamupörssiin, niin halutessaan, Ryskääjä pääsee nostattamaan leirifiilistä ja luomaan Ryske henkeä lippukunnassaan.

Rusahdus

Informaatio Ryskääjälle tulee pääasiassa sähköpostitse tasaisin väliajoin Rusahduksien, eli ennakkokirjeiden kautta. Lisäksi lippukuntiin toimitetaan markkinointipaketti aluetapaamisten yhteydessä. Hyödyllistä tietoa löydät myös näiltä sivuilta.

Ryskääjän pesti

Ryskääjän  leirille osallistuminen ei ole ehdotonta ja pesti päättyy keväällä 2019 ennen leirin alkua. Pestissä voi toimia myös kaverin kanssa.  Ryskääjän tulee olla 18-vuotias.

Pestisi kannalta tärkeää on, että osallistut aktiivisesti oman lippukuntasi johtajistoihin sekä olet oma-aloitteinen viemään leiri-infoa lippukunnan jäsenille.

Tärkeitä Ryskääjän tehtäviä

  •  Informaation välittäminen lippukuntaan
  •  Ilmoittautumisesta tiedottaminen lippukunnan jäsenille
  • Ennakkotehtävien kampanjointi lippukunnassa
  • Tarvittaessa yhteydenpito leiriorganisaatioon asioiden selvittämiseksi
  • Ryskefiiliksen nostattaminen lippukunnassa

Erillistä lippukuntien ilmoittautumista leirille ei tule, vaan lippukunnan ilmoittautuminen tapahtuu Ryskääjän ilmoittautumisen yhteydessä.

Ryskääjän jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on mahdollista ottamalla sähköpostitse yhteyttä ryske(at)partio.fi