Savukamupörssi

Tämä on Savukamupörssi lippukunnille. Pörssi avautuu 10.12. Tänne voivat savukamua vailla olevat lippukunnat laatia ilmoituksen, johon jokin toinen lippukunta voi vastata.

Savukamupörssiin tulevat ilmoitukset lähetetään sähköpostitse kokemusjohtaja Satu Kuukkaselle, satu.kuukkanen@partio.fi. Satulle ilmoitetaan myös, kun sopiva savukamu on löytynyt, jotta ilmoitus voidaan poistaa pörssistä.

Toimia kannattaa heti – nopeat syövät hitaat!

Ilmoitukseen on yhteystietojen lisäksi hyvä laittaa arvio siitä, kuinka monta lippukuntalaista on osallistumassa leirille, mitä ikäkausia leiriläiset edustavat ja kuinka monta johtajaa on tulossa. Onnistuneen savukumppanuuden varmistamiseksi kannattaa myös kertoa, millainen meininki omassa lippukunnassa on ja mitä savukumppanilta odotetaan ja toivotaan. Kuva on tietenkin aina kiva yllätys!

Ilmoitukset


Moikka moi!

Kovaääninen, ruskeapaitainen ja todella erähenkinen lippukuntamme Mäkipartio on vailla savukamua! Mäkipartio on sekalippukunta Jyväskylästä (Kypärämäen ja Keltinmäen alueelta).

Mäkipartiosta osallistuu arviolta n. 50 partiolaista ja jokaisesta ikäkaudesta. Toivomme, että savukamu-lippukunnassa olisi erityisesti tarpojia ja samoajia omiemme seuraksi.

Odotamme innolla uusia tuttavuuksia. Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

Yhteystiedot lippukuntaamme: lpkj@makipartio.net

 

 

 

 

 

 


Hei!

Olemme iloinen ja vauhdikas sekalippukunta Jyväskylän Palokasta! Leirille meiltä on lähdössä kaikkia ikäkausia, yhteensä arviolta 40-50 leiriläistä. Muutamia aikuisiakin on joukossa, mutta suurin osa porukasta koostuu sudenpennuista, seikkailijoista ja tarpojista.
Toivoisimme, että savukamuilla olisi myös aikuisia mukana, sekä tietysti kavereita kaikenikäisille leiriläisille. Olisi kiva tutustua johonkin uuteen, vaikka kauempanakin olevaan lippukuntaan!
Meidän ryskääjälle Outille voi lähettää sähköpostia osoitteeseen outi.niiranen@gmail.com
Leiriä odotellen,
Palokan Partiolaiset