Medialle

Täältä löytyvät medialle tarkoitettu Ryskemateriaali.  Tällä sivulla olevia materiaaleja saa vapaasti käyttää median sekä lippukuntien julkaisuissa.  Lippukunnat, mikäli teette uutisen reissustanne Ryskeelle niin huomioittehan, että kaikilla jutussa nimellä ja/tai kuvalla esiintyvällä on tähän lupa!

Kaikissa mediaa ja uutisia koskevissa asioissa ottakaa rohkeasti yhteyttä Ryskeen viestintä- ja markkinointijohtajaan Nooraan (noora.rautio@partio.fi).

Mediatiedote

Ryske’19 mediatiedote julkaistu 17.7.

Logot

Ryskeen logot ovat vapaasti käytettävissänne.
Logoja käyttäessä tulee muistaa, että

  • Logon kokoa saa muuttaa vain mittasuhteet säilyttäen (ei venyttämistä tai leikkaamista).
  • Logon tulee erottua riittävän hyvin taustaväristä
  • Logon osia ei saa irroittaa toisistaan eikä logon päälle tulla muuta kuvaa tai tekstiä.

Ryske’19 logo.jpg

 

 

 

Ryske’19 logo.png

Ryske’19 karhu ja logo.jpg

Uutinen

Valmis uutinen medialle, linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Valmis uutinen lippukunnille.  Tätä uutista lippukunnat voivat käyttää markkinoidessaan oman alueensa paikallisuutisiin lippukunnan matkaa Ryskeelle.  Täydentäkää uutiseen punaiset kohdat lippukuntanne tiedoilla.

Tervetuloa tutustumaan Ryskeelle

Median edustajat ovat tervetulleita vierailemaan Ryskeelle.  Toivomme ilmoittautumista ennakkoon sähköpostitse tai puhelimitse Ryskeen viestintä- ja markkinointijohtaja Nooralle.

@: noora.rautio@partio.fi

p. 0449706266

Jokaiselle median vierailulle on varattu edustajia varten henkilökohtainen esittelijä, joka kierrättää edustajia haluamissaan paikoissa leirillä ja esittelee medialle nostettuja uutiskärkiä.