Vapaa-aika

Pop Up

Suomen Partiolaiset / Eveliina Saari
Aiemmilta piirileireiltä jo tutuiksi tulleet Pop Up -ohjelmat tulevat myös Ryskeelle! Pop Upit tarjoavat leiriläisille monipuolista tekemistä ja uusia kokemuksia. Halusit sitten kehittää luovuuttasi, oppia mediasta, tutustua yhteiskunnallisiin aiheisiin tai ihan vain levätä leiriarjen ja -kiireiden keskellä, ota suunnaksi Ryskeen Pop Up.  Ohjelmaa on jokaiselle ikäkaudelle yli kymmenessä ohjelmapisteessä.

Kahvilat

Ryskeellä toimii kolme persoonallista kahvilaa: Piano, Viulu ja Basso.

Piano on leirin keskuskahvila, joka palvelee leiriläisiä ja johtajia päivittäin tarjoten paikan kahvinjuontiin ja ajan viettämiseen niin uusien kuin vanhojen partiokavereiden kanssa. Pianosta saa ostettua esimerkiksi herkullisen smoothien aamun aloitukseksi!

Viulu on vaeltajien ja aikuisten rentoutumispaikka leiriarjen keskellä. Tunnelmallisessa riihessä pääsee nauttimaan erilaisista leivonnaisista sekä herkullisista toasteista. Myöskään kahvi- ja teevalikoima ei rajoitu vain yhteen laatuun. Kerää porukka kasaan ja tule kokeilemaan erilaista versiota pakohuonepelistä, jonka jälkeen adrenaliinit voi tasoittaa vaikka saunassa ja paljussa rentoutuen.

Bilekahvila Basso palvelee aina johtajia Viulun sulkeutumisen jälkeen sekä ikäkausidiscoissa. Tanssi sydämesi kyllyydestä tai haasta kaverisi Singstar-taistoon. Basson oleskelunurkkauksessa voi hengailla, jos musiikin tahtiin hyppiminen ei ole sinun juttusi. Nälän yllättäessä Basso tarjoaa pientä suolaista purtavaa sekä tuoreita popcorneja!