Pullopostia: Ryske mukana koloilloissa

Iloinen tervehdys Hailta Kuokkalan Vetehisistä!

Kuokkalan Vetehiset / Sari Vähämäki

Kahden akelan johtamaan sudenpentulaumaamme kuuluu 11 jyväskyläläistä sudenpentua, joista Ryskeelle on lähdössä kokonaista kahdeksan. Ja kaikki ovat Ryske-fiiliksessä mukana!
Keväämme on ollut kiireinen. Yö- ja päiväretken, tähtitornivierailun, rugbynpeluun, nuotioharjoitusten, pulpetinkantotalkoiden ja paljon muun lomaan on kuitenkin mahtunut Ryskeen ennakkotehtäviä.

Ryskenaattorihippa oli kaikkien mielestä hauskaa ja leikin kautta opimme alaleirien nimet nopeasti akeloita paremmin. Kuvassa leikimmekin juuri Alaleirit tutuksi -leikkiä. Ryske kuuluu Haiden puheissa ja pyörii kutkuttavana ajatuksena mielessä.

Kuokkalan Vetehiset  / Sari Vähämäki

Lähes jokaiselle Ryske on ensimmäinen lippukuntaleiriä suurempi partioleiri. Meripartiolaisina odotamme erityisesti vesiohjelmaa, ja purjeiden Suhina kuulostaa juuri oikealta alaleiriltä meille.

 

Kuokkalan Vetehiset / Sari Vähämäki

 

Piirrä ja arvaa toi mieleemme Ryskeeseen liittyviä sanoja, kuten teltta, iloinen leirimieli, makuupussi, ruokailuvälineet, nuotio ja ruokailu. Sanat arvasimme kavereiden piirroksista todella nopeasti.

Ryskeellä tavataan!