Savuilmoittautuminen

Lippukuntien savuilmoittautuminen alkaa helmikuussa, joten nyt viimeistään on hyvä hetki etsiä ja löytää itselleen savukavereita!  Katso Ryskeen savukamupörssi, löytyisikö sieltä teille sopiva savukamu!

Savujen ilmoittautuminen

Savujen ilmoittautuminen tulee tehdä 14.3 mennessä.

Savujen saattajia voi lisätä vielä 31.3 saakka.

Savuilmoittautuminen tehdään Kuksassa, johon pääset tästä.

Ohje savuilmoittautumiseen, ohje aukeaa pdf-tiedostona uuteen välilehteen.

Savuilmoittautumisessa kysytään

 • Savun muodostavat lippukunnat tai lippukunta
 • Savun johtokolmikko
  • Savunjohtaja
  • Ohjelmajohtaja
  • Pestijohtaja
 • Merkitään yhdelle johtokolmikon jäsenelle savun EA-vastuu
 • Muut savussa pestissä olevat aikuiset, eli saattajat
 • Mahdolliset leirille myönnettävät avustukset

Sudenpennuilla ja seikkailijoilla tulee olla omat johtajansa (saattajat).  Yhden johtajan vastuulla kohtuullinen määrä on noin 7 sudenpentua/seikkailijaa.  Tarpojilla voi olla oma tarpojaluotsinsa, mikäli lippukunta kokee sen tarpeelliseksi.

Savuilmoittautumisen hoitaa yhden lippukunnan Ryskääjä, vaikka savu muodostuisi useammasta lippukunnasta.  Jokaisen lippukunnan tulee kuitenkin merkitä itse oman lippukuntansa mahdollinen avustus.

Lippukunnan leirimaksuavustusten merkitseminen Kuksaan

Lippukunnan on mahdollista tukea leirille osallistuneita partiolaisia leirimaksuissa.  Lippukunta ilmoittaa rahallisen tukensa savujen ilmoittamisen yhteydessä, mikäli lippukunta tukee kaikkia jäseniään samalla summalla.  Jokainen lippukunta merkitsee itse lippukunnan avustukset, vaikka lippukunnan savuilmoittautumisen olisi tehnyt joku muu kuin oman lippukunnan Ryskääjä!

Jos lippukunta haluaa tukea esim. lyhyelle ja pitkälle leirille lähtijöitä tai johtajia ja muita osallistujia eri summilla, merkitsee lippukunnanjohtaja tai lippukunnan sihteeri lähtijöille osallistujakohtaisen tukisumman jäsenilleen Kuksaan.  Ohje osallistujakohtaisten tukisummien merkitsemiseen lippukunnille, ohje aukeaa pdf-tiedostona uuteen välilehteen.

Ilmoitetut tuet huomioidaan suoraan leiriläisille lähtevissä laskuissa.  Nämä lähtevät maaliskuun lopussa. Tästä syystä tukien ilmoittamisen ehdoton takaraja on 14.3.

Lippukunnan ilmoittautuneiden tarkastelu Kuksassa

Oman lippukunnan ilmoittautuneet on mahdollista nähdä jo nyt Kuksasta.
Tiedot löytyvä Kuksasta seuraavasti: Tapahtumat > Ilmoittautumiskooste > Hae.

Savunjohtaja näkee Kuksasta pitkän ja lyhyen leirin osallistujat sekä evp-ilmoittautuneet, kun savuilmoittautuminen on tehty.

Huom.  On hyvä muistaa, että henkilö- ja ilmoittautumistietoja käydään katsomassa ainoastaan silloin, kun niiden tarkasteluun on jokin syy.