Staabin päiväkirja: Anni Miettinen, leirinjohtaja

Tervetuloa mukaan Ryskeen staabilaisten työpäiviin. Staabin päiväkirja -juttusarjan avulla pääset tutustumaan leirin johtajiin sekä kurkkaamaan leirin suunnittelun kulisseihin. 

 

Anni Miettinen, leirinjohtaja

Moi!

Olen Anni Miettinen ja toimin Ryskeellä toisena leirinjohtajana. Vastuullani ovat erityisesti ohjelma, viestintä ja markkinointi sekä resurssi, joiden johtajien kanssa pidämme aktiivisesti yhteyttä puolin ja toisin. Teemme johtajaparini Juhan kanssa yhteistyötä lähes päivittäin soitellen, viestitellen tai kokoustaen Skypessä tai kasvotusten. Meidän suuntaan tulee paljon kysymyksiä leiriin liittyvistä asioista leirintekijöiltä ja lippukunnilta. Haluan omalta osaltani olla auttamassa kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.

 

 

9:00

Hyvää huomenta! Minulla on tänään ensimmäinen joululomapäivä kätilöopinnoista, joten aamu oli ihana aloittaa rauhassa kahvikupposen äärellä. Partiokaverit tietävät varsin hyvin, etten ole mikään aamuihminen, mutta aamurutiineihin kuuluu siitä huolimatta sähköpostin tarkistaminen. Samalla tarkistan läpi kalenterissa olevat to do- asiat sekä mahdolliset päivän kokoukset. Tänään ohjelmassa onkin piirihallituksen kokous Kuopiossa.

 

12.00

Kuulumme Juhan kanssa leiriprojektin ajan piirihallitukseen puheoikeudella. Käymme kertomassa leirin ajankohtaiset kuulumiset piirihallituksella säännöllisin väliajoin. On tärkeää, että hallitus tietää suunnitelmistamme, koska he ovat projektimme virallinen tilaaja.
Kokouksessa saimme uusia näkökulmia asioihin sekä mukavaa palautetta osa-alueiden toiminnasta. Kokous sujui kokonaisuudessaan rennoissa tunnelmissa hyvää ruokaa nauttien. Hyvän joulun toivotusten myötä kaikki lähtivät joulun viettoon.

 

16.00

Kävimme Juhan kanssa kokouksen jälkeen pikaisesti läpi tämän hetkiset osa-alueiden kuulumiset. Kaikki leirin osa-alueet ovat tehneet kovasti töitä ennen joulua, jotta leirin suunnitelmat ovat edenneet aikataulun mukaisesti. Myös ilmoittautuminen on lähtenyt rullaamaan hyvin, joten nyt jokainen leirin tekijä voi lähteä hyvillä mielin joululoman viettoon. Seuraavat kokoukset Juhan ja osa-alueiden johtajien kanssa on jo laitettu kalenteriin, mutta nyt minäkin siirryn hetkeksi aikaa lomailemaan ja nauttimaan joulusta.

 

Mukavaa joulua kaikille!

Anni Miettinen, 22.12.2018