Staabin päiväkirja: Anni Rissanen, viestintä ja markkinointi

Tervetuloa mukaan Ryskeen staabilaisten työpäiviin. Staabin päiväkirja -juttusarjan avulla pääset tutustumaan leirin johtajiin sekä kurkkaamaan leirin suunnittelun kulisseihin.

Moi! Olen Anni Rissanen, toinen viestintä- ja markkinointijohtaja, eli Nooran johtajapari. Tänään pääsette katsomaan, millaisia asioita minun päivässä tapahtuu.

Anni Rissanen, viestintä- ja markkinointijohtaja

Aamulla herätys oli aikainen. Tänä päivänä oli tarkoitus keretä kello kahdeksaksi yliopiston kirjastolle opiskelemaan. Hyvin kerettiin, mutta fiilikset olivat kaikkea muuta, kuin virkeät. Muutaman tunnin yritin opiskella väsyneillä silmillä, mutta minun onnekseni sain Nooralta viestiä Whatsappissa noin kymmenen aikaan. Asiaa olikin yllättäen puoleen jos toiseen aika paljon, joten viestittelyn ja muutaman sähköpostin lomassa meni reilusti yli tunti! Nooran kanssa meillä on tapana vaihdella joskun jopa useinkin päivän aikana ajatuksia ja suunnitelmia viestien välityksellä. Liittyen aiheeseen, mutta kieltämättä aika usein myös aiheesta poiketen.

Iltapäivällä meille oli sovittu kaksi skypekokousta peräkkäin. Toista jouduttiin siirtämään illemmaksi, mutta toinen aloitettiin kahden aikaan. Kokoustin yliopiston meluisalla käytävällä tietokone korvassani kiinni toivoen, että tietokoneesta ei lopu akku ja oma ääneni kuuluu. Noora teki onneksi muistiinpanot.

Ensimmäisen kokouksen jälkeen lähdin kotiin, puuhailin hetken aivan muita juttuja ja pian olikin jo toisen kokouksen aika. Siihen sain onneksi varustautua kotisohvalla teekupin ja viltin kanssa. Sama sohvan nurkka onkin minun yleisin kokoustelupaikka..

Toisen kokouksen jälkeen vaihdettiin Nooran kanssa vielä muutamia ajatuksia viesteillä, jonka jälkeen sai partio riitää siltä päivältä. Tuo päivän oli ehdottomasti epätyypillisen kiireinen ja partiontäyteinen. Usein kuitenkin jotain Ryske-juttua tulee tehtyä joka päivä; joihinkin sähköposteihin vastaamista, aikataulujen ja suunnitelmien hiomista. Jopa niinä päivinä, joina ei kirjoita mitään ylös, ajatuksissaan saatan työstää jo jotain tulevaa asiaa.  Näin tämä leiri kehittyy pikkuhiljaa kohti ensi kesää, jännittävää!

Niin mahtavaa olla tekemässä tätä projektia!

Anni Rissanen, 22.12.2018