We are happy to inform that..

🔸We are happy to inform that registration for international participants is now open!🔸
🔸Ryskeen kv-ilmoittautuminen on avattu! 🔸

International Participants: If you are a group leader and have not yet received the instructions, please send an email to ryske@partio.fi. In this email, tell the name of your scout group, the group leader’s contact information (name and email) and the estimated size of the group. We’ll then send you the instructions and the registration link. Registration is open until the end of February.

Also, please join the fb group ”Ryske’19 for international participants” if you are not already a member. So you will get all the information that is shared there. 🐻🌲

Our email is ryske@partio.fi

Finnish participants: Jos ystävyyslippukuntanne tai muut kv-ystävänne ovat olleet leiristä kiinnostuneita, varmistaisitteko heiltä, että he ovat jo saaneet ilmoittautumisohjeet tai että ryhmänjohtaja ilmoittaa pikimmiten yhteyssähköpostin, kuten yllä kuvattu.

Kv-ilmoittautuminen tehdään ryhmittäin kahdessa vaiheessa (ryhmille luodaan ensin omat ryhmätunnukset ja sen jälkeen kukin ryhmän jäsen ilmoittautuu tuota tunnusta käyttäen). Yli 18-vuotias voi myös ilmoittautua ”yhden hengen ryhmänä”: hän täyttää ryhmäilmoittautumisen ja ilmoittaa itsensä ryhmän johtajana. Kaikki tämä kerrotaan ohjeissa vielä tarkemmin.

We warmly welcome all international participants to Ryske´19!

Kuva: Suomen Partiolaiset / Aapo Rainio